Product toegevoegd

Onze Merken

Be Jewels

Be Jewels staat voor “Be You, Be Yourself”!
De rode draad doorheen deze collectie bestaat eruit dat elke vrouw haar eigenheid kan behouden. Het omvat een variatie aan kettingen, armbanden, ringen, uurwerken, oorbellen en sjaals!

Wij willen elke vrouw laten stralen in haar prachtige eigenheid. Juweeltjes zijn geschikt voor elke gelegenheid & seizoen.

Woody

Woody

De Woody pyjama’s en slaapkleedjes zijn gekend voor hun leuke, orignele kleurtjes en glow-in-the-dark effect. Ook het basic ondergoed kan je bij ons verkrijgen!

Ringella

Ringella

Met hun jarenlange ervaring in het maken van nachtkledij heeft Ringella zich als vaste waarde op de lingeriemarkt gevestigd. Elk seizoen kan je er nieuwe snitten en ontwerpen terugvinden voor zowel modebewuste, moderne mannen als vrouwen!

Babeza

BABEZA staat voor echte schoonheid en natuurlijke charme.
Stijlvol, betaalbaar en kwalitatief, dit zijn de 3 babeza kernwoorden.
Kortom, het perfecte juweel voor iedere vrouw en iedere outfit.

Gollehaug

Golléhaug

Golléhaug staat voor kwaliteit en pasvormzekerheid.
Als toonaangevend bedrijf bieden wij met onze merken golléhaug en yourConcept fashion statements, coherente details en eersteklas materialen , met het juiste gevoel voor markttrends.
Onze klanten zijn te allen tijde goed gekleed en voelen zich prettig.

Happy People

De Happy People nachtmode en homewear collectie voor het hele gezin is zeer gegeerd door haar leuke prints, mooie afwerking en bijhorende gadgets.
Elk seizoen slagen het schaap en de wolf uit het logo erin om zowel winkelier als consument ‘Happy’ te maken.

Promise

Als je van lingerie houdt, dan hou je van Promise.
Al sinds de start in 1967 is PROMISE, als Spaans familiebedrijf, gekend als modebewust en premium kwaliteitsmerk voor nachtmode. En dit voor budgetvriendelijke prijzen!

Ammann

Klanten vertrouwen al sinds 1886 op de nachtkleding van Ammann. Door het ecologisch produceren in eigen fabrieken binnen Europa, dragen ze hun steentje bij ter bescherming van het milieu. De grondstoffen en kwaliteit van de pyjama’s worden zorgvuldig geselecteerd waardoor ze bekroond zijn met het OKOTEX standaard 100 label.

Product Categorieën